(untitled) (Право і безпека, 2019)
На основі аналізу практики органів досудового розслідування та наукової літератури досліджено центральний елемент криміналістичної характеристики вбивств, учинених засудженими в місцях позбавлення волі, – спосіб учинення злочинів. Розкрито поняття способу вчинення злочинів зазначеної категорії, визначено зміст стадій і критерії їх упорядкування.