(untitled) (Право і безпека, 2019)
Розкрито окремі сутнісні аспекти поняття «спеціальні сили оперативно-розшукової діяльності», а також окреслено їх структурні елементи. Систематизовано інформацію для з’ясування змісту поняття «спеціальні сили оперативно-розшукової діяльності» та їх окремих складових. Проаналізовано відповідний зарубіжний досвід. Розкрито окремі аспекти застосування спеціальних сил оперативно-розшукової діяльності. Закцентовано увагу на забезпеченні негласності та конфіденційності під час використання спеціальних сил оперативно-розшукової діяльності. Надано класифікацію таких сил, виділено притаманні їм ознаки. Обґрунтовано належність конфідентів та анонімних джерел, які надають інформацію на конфіденційній основі, до спеціальних сил оперативно-розшукової діяльності.