(untitled) (Право і безпека, 2019)
Розглянуто особливості адміністративної відповідальності неповнолітніх. Проаналізовано наукові підходи до визначення понять «адміністративна відповідальність» і «адміністративна відповідальність неповнолітніх». Запропоновано особливості адміністративної відповідальності неповнолітніх поділяти на матеріальні та процесуальні. Сформульовано авторське визначення поняття адміністративної відповідальності неповнолітніх.