(untitled) (Право і безпека, 2019)
На основі аналізу чинного законодавства України, наукових поглядів учених здійснено характеристику окремих форм оперативно-службової діяльності органів (підрозділів) охорони державного кордону України. Сформульовані визначення понять: «оперативно-службова діяльність», «форма оперативно-службової діяльності підрозділу охорони державного кордону України». Запропоновано врегулювати ці поняття на рівні Закону України «Про Державну прикордонну службу України» і підзаконних нормативно-правових актів.