(untitled) (Право і безпека, 2019)
Проаналізовано стан наукового розроблення криміналістичної класифікації злочинів, пов’язаних з рейдерським захопленням підприємств, з метою доведення необхідності проведення подальших досліджень з урахуванням змін чинного законодавства, а також сучасних умов. Запропоновано поділяти вказані злочини залежно від кримінально-правових критеріїв, мети вчинення злочинів, а також окремих елементів їх криміналістичної характеристики. Зроблено висновок проте, що запропоновані підстави криміналістичної класифікації цих злочинів не є вичерпними та обумовлюють необхідність подальших досліджень у цьому напрямі.