(untitled) (Право і безпека, 2019)
На основі аналізу законодавства України та наукових поглядів учених визначено й охарактеризовано окремі напрями вдосконалення адміністративного законодавства, яке регулює взаємодію Національного антикорупційного бюро України з іншими правоохоронними органами. Охарактеризовано нормативно-правові акти адміністративної галузі, положення яких визначають стратегічні орієнтири антикорупційної діяльності держави і механізм її здійснення, регулюють порядок, послідовність, формат та інші управлінські особливості взаємодії НАБУ із правоохоронними органами. Розкрито зміст взаємодії НАБУ із правоохоронними органами, а також запропоновано створити законодавчу гарантію для взаємодії НАБУ із правоохоронними органами, закріпити її як невід’ємний і необхідний аспект антикорупційної діяльності.