(untitled) (Право і безпека, 2018)
Проаналізовано загальнотеоретичні підходи до визначення змісту й ознак терміна «метод діяльності». На підставі дослідження наукових праць із теорії державного управління, адміністративного права, адміністративного менеджменту та публічного адміністрування сформульовано авторське визначення поняття «методи публічного адміністрування в органах Національної поліції України». Здійснено класифікацію методів публічного адміністрування в органах Національної поліції та виділено особливості їх застосування в управлінській діяльності органів і підрозділів поліції. Отримані результати є складовою частиною наукового дослідження автора щодо аналізу процесу публічного адміністрування в органах Національної поліції України та можуть бути використані для здійснення інших фундаментальних і прикладних наукових досліджень у сфері управлінської діяльності правоохоронних органів.