(untitled) (Право і безпека, 2019)
Розглянуто адміністративно-правовий статус правоохоронних органів, які є суб’єктами взаємодії з фінансовими установами у сфері протидії легалізації злочинних доходів. Доведено необхідність виокремлення лише таких елементів адміністративно-правового статусу правоохоронних органів, як мета, завдання, функції, компетенція, повноваження, юридична відповідальність і організаційно-структурна побудова. Визначено місце та роль названих суб’єктів у сфері протидії легалізації злочинних доходів.