(untitled) (Право і безпека, 2019)
Характеризуються новели у правовому регулюванні створення та діяльності товариств з обмеженою відповідальністю після набрання чинності Законом України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю». Прийняття даного законодавчого акта обумовлює потребу аналізу на доктринальному рівні цілої низки його норм, які по-новому регламентують діяльність ТОВ. Зроблено висновок про те, що процес впорядкування корпоративного законодавства неухильно триває, а суперечності законодавчого регулювання корпоративних відносин поступово усуваються. Щодо новел регулювання діяльності товариств з обмеженою відповідальністю зроблено акцент на позитивних моментах Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю».