(untitled) (Право і безпека, 2020)
У статті розглянуто основні наукові праці сучасних учених у сфері державної політики та пріоритетні засади державної політики галузі протидії кібезлочинності. Проаналізовано наукові думки, які розкривають поняття державної політики. Сформульовано авторське бачення термінів «державна політика» та «державна політика у сфері протидії кіберзлочинності». Окреслено мету, завдання та принципи державної політики у сфері протидії кіберзлочинності.