(untitled) (Право і безпека, 2020)
Розглянуто досвід управління зарубіжних країн у сфері земельних відносин. Розкрито найбільш поширені в інших державах заходи (адміністративного та економічного характеру), що застосовуються для забезпечення раціонального використання та охорони земельних ресурсів. На підставі аналізу зарубіжного досвіду та оцінювання реальної ситуації в Україні надано рекомендації для вдосконалення управління у сфері використання та охорони земельних ресурсів.