(untitled) (Право і безпека, 2020)
На підставі аналізу наукових поглядів учених і норм чинного законодавства України визначено найбільш важливі шляхи вдосконалення адміністративно-правового механізму забезпечення прав суб’єктів підприємницької діяльності у сфері оподаткування. Наголошено, що запропоновані у статті шляхи вдосконалення відповідного адміністративно-правового механізму не претендують на повноту й вичерпність, однак їх запровадження у практичну діяльність дозволить суттєво підвищити якість, ефективність і результативність забезпечення прав суб’єктів підприємницької діяльності взагалі та у сфері оподаткування зокрема.