(untitled) (Право і безпека, 2020)
Історія фальсифікації різних документів у протиправних цілях супроводжує всю історію людської цивілізації. Про це свідчить еволюція способів документування інформації та пов’язаних із цим способів підробки. Так само й експертиза документів має тривалу історію і є безпосередньо пов’язаною з появою та поширенням писемності. На сучасному етапі розвитку криміналістичних досліджень документів набуло поширення активне використання досягнень різних наук для розкриття закономірностей у галузі криміналістичної техніки та її вдосконалення.