(untitled) (Право і безпека, 2020)
Досліджено наукові підходи до розуміння таких понять, як «правовий статус», «адміністративно-правовий статус», та «адміністративно-правовий статус кінологічних підрозділів Національної поліції України». З метою визначення адміністративно-правового статусу кінологічних підрозділів Національної поліції України виокремлено й охарактеризовано структурні елементи цього статусу.