(untitled) (Право і безпека, 2020)
Визначено й охарактеризовано зміст і складові інформаційної безпеки в Україні. Проаналізовано сучасний стан правового регулювання організації та діяльності підрозділів кіберполіції Національної поліції України. Звернено увагу на певні недоліки українського законодавства у сфері забезпечення поліцією інформаційної безпеки в сучасних умовах. З урахуванням специфіки завдань та функцій кіберполіції надано пропозиції щодо вдосконалення їх структури та напрямків діяльності в інформаційній сфері.