(untitled) (Право і безпека, 2020)
Наголошено, що значних змін потребують як система освіти, так і адміністративно-правові засади діяльності поліції щодо запобігання та протидії булінгу. Серед інших суб’єктів реагування у разі настання випадку булінгу (цькування) в закладах освіти виокремлено територіальні органи Національної поліції України. Установлено, що ефективність боротьби з таким явищем, як булінг, найбільшою мірою залежить від стану взаємодії органів поліції (ювенальної превенції) та закладів освіти (дитячих садків, шкіл, гімназій, ліцеїв).