(untitled) (Право і безпека, 2020)
Визначено такі криміналістичні аспекти забезпечення безпеки учасників кримінального судочинства, як техніко-криміналістичний, тактико-криміналістичний і методико-криміналістичний. Проаналізовано нормативні документи, наукову літературу та сучасний світовий і вітчизняний досвід забезпечення безпеки учасників кримінального судочинства. Визначено складові елементи кожного з виділених криміналістичних аспектів забезпечення такої безпеки. Сформульовано напрямки подальших наукових досліджень з метою вдосконалення криміналістичної техніки, криміналістичної тактики та криміналістичної методики (або методики розслідування окремих видів злочинів).