(untitled) (Право і безпека, 2020)
Досліджено основні функції та повноваження правоохоронних органів України у сфері економічної безпеки на підставі аналізу, систематизації та узагальнення нормативних і наукових джерел. Зазначено проблеми, пов’язані з функціонуванням у цій сфері кількох правоохоронних органів. Обґрунтовано необхідність створення в Україні єдиного правоохоронного органу у сфері економічної безпеки. Проаналізовано законопроєкт «Про Бюро економічної безпеки України» № 3087-д, ухвалений Верховною Радою України у першому читанні, та надано рекомендації щодо його вдосконалення.