(untitled) (Право і безпека, 2020)
Досліджено актуальні теоретичні, нормативно-правові та практичні аспекти професіограми адвоката. Проаналізовано основні підходи до визначення поняття «професіограма». Визначено структурні елементи професіограми адвоката. Надано характеристику чинного законодавства у сфері адвокатської діяльності та встановлено конкретні якості, якими має володіти адвокат.