(untitled) (Право і безпека, 2020)
Автори поставили перед собою істотне за обсягом та глиби ною завдання: розкрити цінність думок своїх великих попередників і донести ці скарби до свідомості студентів ХХІ століття. Переконаний, що їм це вдалося повною мірою. Мова підручника, її образніс ть і жвавість, удалість цитат, оригінальний авторський коментар, глибина висновків – усе це характерні риси рецензованої роботи. У ній багато достоїнств та переваг, і важко в достатньо короткій рецензії про все сказати, але ще про одне скажемо. Безсумнівно , що ця книга сприятиме покращенню підготовки юристів нового покоління, дасть їм ґрунт для розмірковування над деякими вічними проблемами юриспруденції – теоретичними і практичними, тісно пов’язаними з їхнім нинішнім та майбутнім життям. Корисною вона буде і для викладачів як зразок науковопопулярного викладу і багатоаспектний довідник із цієї історикоправової дисципліни.