(untitled) (Право і безпека, 2021)
Досліджено роль і місце Державної служби України з питань праці щодо адаптації та імплементації досвіду передових країн світу в управлінські стратегії охорони праці, що визначені в конвенціях Міжнародної організації праці та директивах Європейського Союзу. Визначено суб’єктів впливу у сфері захисту трудових прав, охорони праці, збереження життя і здоров’я учасників виробничого процесу, зокрема органи виконавчої влади державного управління і Федерацію профспілок України. Розроблено пропозиції щодо стимулювання персоналу Державної служби України з питань праці до якісного впровадження міжнародних стандартів охорони праці на основі мотиваційних профілів та їх моніторингу.