(untitled) (Право і безпека, 2021)
Розглянуто перспективи впровадження методик і технік практичної стрільби в систему спеціальної підготовки поліцейських. Окреслено низку факторів, які впливають на ефективність і результативність вогневого контакту. Зазначено, що вогнева підготовка поліцейського має не тільки прищеплювати первинні навички поводження з вогнепальною зброєю, але й формувати сталі алгоритми дій у тих чи інших типових ситуаціях. Деякі положення цієї статті уже були висловлені в доповіді під час Міжнародної науково-практичної конференції «Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ)».