(untitled) (Право і безпека, 2021)
Досліджено законодавство та практику його застосування щодо митного й іншого документального оформлення операцій із переміщення через митний кордон України зразків диких тварин, виявлено основні недоліки у процедурах попередження незаконного вивезення представників дикої фауни, запропоновано механізми унеможливлення та попередження передачі для митного оформлення незаконно добутих диких тварин з метою їх вивезення за межі країни.