(untitled) (Право і безпека, 2021)
Здійснено аналіз сутності організаційно-правових засад діяльності поліцейського офіцера громади (далі – ПОГ), його взаємодії з іншими підрозділами Національної поліції України, органами державної влади та місцевого самоврядування і громадами. Проаналізовано сукупність завдань, функцій і повноважень ПОГ та нинішній стан нормативно-правового забезпечення діяльності поліцейських офіцерів громади. Окреслено алгоритм дій поліцейського офіцера громади в межах поєднання функцій дільничного офіцера поліції та поліцейського патрульної поліції.