(untitled) (Право і безпека, 2021)
Здійснено аналіз слідчо-судової практики щодо розслідування втручання в діяльність працівників правоохоронних органів, а також наукових праць, присвячених дослідженню обставин, що підлягають з’ясуванню під час розслідування. На підставі здійсненого аналізу визначено обставини, що підлягають з’ясуванню під час розслідування втручання у діяльність працівників правоохоронних органів, а також здійснено їх систематизацію.