(untitled) (Право і безпека, 2021)
Розглянуто проблеми правового регулювання поширення поглядів і переконань засобами телебачення. Визначено правову основу діяльності телевізійних організацій. З’ясовано правові засади діяльності журналістів телевізійних організацій. Установлено форми поширення власних поглядів за допомогою телебачення. Доведено необхідність унесення змін до законодавства про встановлення порядку здійснення перевірки та моніторингу телевізійних організацій Національною радою з питань телебачення і радіомовлення.