(untitled) (Право і безпека, 2021)
Досліджено питання, пов’язані із застосуванням поліцейської та приватної детективної (розшукової) діяльності в Україні. Проаналізовано сучасний стан цієї діяльності у зарубіжних країнах, а також проблеми запровадження такої діяльності в Україні. Розглянуто перспективні напрями подальших досліджень указаних питань та сформульовано пропозиції щодо врегулювання механізму запровадження, організації та здійснення поліцейської детективної діяльності. За результатами дослідження напрацьовано конкретні пропозиції та рекомендації.