(untitled) (Право і безпека, 2021)
Наукове дослідження присвячено проблемам ідентифікації транспортного засобу за слідами шин на ґрунті. Визначено особливості фіксації слідчим і криміналістом слідів шин транспортного засобу під час огляду місця події. Установлено можливості транспортно-трасологічної експертизи для вивчення слідів коліс автомобіля. Стверджується, що проблемою для доказування причетності транспортного засобу до вчинення злочину є можливість заміни шин або коліс автомобіля одразу ж після скоєння злочину. Запропоновано рекомендації щодо ідентифікації транспортного засобу за слідами шин на ґрунті.