(untitled) (Право і безпека, 2021)
Розглянуто мотивації поліцейських Національної поліції України як детермінанти ефективності професійної діяльності. Проаналізовано вітчизняний і зарубіжний досвід вивчення професійної мотивації поліцейських та можливість його практичного використання в системі психологічного забезпечення працівників Національної поліції України. Зроблено огляд досліджень мотивів вибору служби в поліції як професії, а також чинників подальшої мотивації працівників. Окреслено перспективу розроблення засобів діагностики та розвитку мотивації персоналу поліції у площині роботи з психотехнологіями діагностичного, терапевтичного та нормативно-впливового спрямування.