(untitled) (Право і безпека, 2018)
Подано принципи використання інформаційних технологій для прогнозування та діагностики бойової психологічної травматизації військовослужбовців. Наведено опис структури, методи використання та алгоритм роботи програмного комплексу «Бойова психологічна травматизація особистості», який був створений співробітниками науково-дослідного центру Національної академії Національної гвардії України.