(untitled) (Право і безпека, 2018)
Установлено теоретичні підходи до визначення поняття «правовий статус», «адміністративно-правовий статус». Визначено та охарактеризовано елементи адміністративно-правового статусу суб’єкта протидії правопорушенням у сфері підприємницької діяльності. Охарактеризовано основні повноваження державних органів, які здійснюють контролюючу діяльність щодо суб’єктів підприємництва.