(untitled) (Право і безпека, 2021)
Статтю присвячено вивченню зарубіжного досвіду забезпечення невтручання у приватне життя особи у кримінальному процесі. Актуальність і важливість цього питання зумовлюється тим, що активізація соціальних і політичних процесів, з якими почали пов’язувати світ на початку нинішнього сторіччя, суттєво вплинули на реформування національного законодавства України. Європейський шлях розбудови нашої держави вимагає запровадження позитивного досвіду внормування правовідносин у тій чи іншій галузях права, зокрема кримінального процесуального.