(untitled) (Право і безпека, 2022)
Питання захисту жінок стосуються не тільки питань дизайну моди, але й заохочуються та обумовлюються відповідними положеннями про права людини та правовими інструментами. Захист жінок на кожному етапі закону є важливим елементом основних принципів прав людини навіть у питаннях, що стосуються звичайної практики. Враховуючи вищевикладене, йдеться про те, що жінки є власністю, тому майно не може їм належати, що є типовим порушенням фундаментального права людини на власність, яке закон закріпив без будь-яких аспектів дискримінації та розрізнення. Ситуація, в якій жінки володіють власністю в Камеруні, була злісно зневажена, особливо в межах практики звичаєвого права, оскільки жінки продовжують стикатися з величезною ганьбою та приниженнями в аспекті захисту їхніх прав. Постійне ігнорування статусу жінок у питаннях, що стосуються власності, дійсно вплинуло на позицію закону, оскільки жінки продовжують бути товаром в очах суспільства. Відповідаючи на вищезазначені занепокоєння щодо таких порушень прав жінок, виникла необхідність сформувати методологію, яка є більш аналітичною, розглядаючи такий аспект: чи поважається те, що передбачено законом щодо власності на майно, коли йдеться про права жінок. Суть цього методу полягає в тому, щоб продемонструвати ефективність закону як гарантії захисту, наданого жінкам, коли йдеться про практику, яку вони зазнали відповідно до звичаєвого та статутного права.