(untitled) (Право і безпека, 2022)
Наукове дослідження присвячено проблемам правового регулювання трудових відносин працівників дошкільної освіти. Проаналізовано законодавчі та підзаконні акти, які регулюють трудові відносини працівників дитячих садочків. Установлено особливості правового регулювання робочого часу і часу відпочинку працівників закладів дошкільної освіти. Визначено специфіку оплати праці працівників дитячих садочків. З’ясовано особливості звільнення педагогічного працівника закладу дошкільної освіти за вчинення аморального проступку. Запропоновано внести низку змін до Закону України «Про дошкільну освіту» стосовно правового регулювання робочого часу і тривалості відпусток працівників закладів дошкільної освіти.