(untitled) (Право і безпека, 2018)
Висвітлено актуальні питання залучення експерта та проведення експертизи у кримінальному провадженні у сфері довкілля, а також надано практичні рекомендації щодо діяльності слідчого, прокурора на вказаному етапі досудового розслідування кримінальних правопорушень проти довкілля.