(untitled) (Право і безпека, 2018)
Визначено поняття та природу відомостей, що становлять службову інформацію, зібрану у процесі оперативно-розшукової та контррозвідувальної діяльності, у сфері оборони країни, як предмета злочину, передбаченого ст. 330 КК України, а також місце цих відомостей у переліку видів інформації, визначених чинним законодавством України. Окреслено відмінності службової інформації, зібраної в процесі оперативно-розшукової та контррозвідувальної діяльності й у сфері оборони країни, від однорідних предметів, зокрема предмета злочину, передбаченого ст. 111 КК України.