(untitled) (Право і безпека, 2018)
Розкрито специфіку професійної діяльності працівників Державної кримінально-виконавчої служби України (ДКВС). Охарактеризовано екстремальні ситуації, що виникають у цій діяльності, та психологічні наслідки діяльності працівників ДКВС в особливих умовах. Обґрунтовано напрями професійно-психологічної підготовки працівників ДКВС. Запропоновано розробити і впровадити цілісну програму психологічного супроводження розвитку стресостійкості та саморегуляції у працівників ДКВС.