(untitled) (Право і безпека, 2019)
Розкрито авторську позицію щодо психології особистості слідчого на основі модифікованої організаційно-діяльнісної концепції особистості правоохоронця, розробленої О. М. Столяренком. Проаналізовано структурні компоненти особистості слідчого та його професійно-психологічний профіль. Деталізовано зміст типових сценаріїв майбутнього слідчого («професійна династія», «вундеркінда», «гальмування», «компенсація») й індивідуального стилю його професійної діяльності.