Деякі питання вдосконалення діяльності органів та підрозділів Національної поліції України (Право і безпека, 2019)
Досліджено основні недоліки нормативного забезпечення й організації діяльності Національної поліції України за окремими напрямами. На підставі аналізу чинного законодавства України, підзаконних нормативних актів та наказів МВС України й Національної поліції України сформульовано пропозиції, спрямовані на врегулювання правового статусу Національної поліції, ухвалення базових положень про її окремі види; вдосконалення процесу планування в системі Національної поліції, застосування в її діяльності сучасних методів стратегічного аналізу та цілепокладання; оптимізацію правового й організаційного забезпечення діяльності поліцейських комісій.Отримані результати є складовою частиною наукового дослідження автора щодо організації та здійснення публічного адміністрування в органах Національної поліції України й можуть бути використані для здійснення інших фундаментальних і прикладних наукових досліджень у сфері управлінської діяльності правоохоронних органів.
Keywords: публічне адміністрування; Національна поліція України; планування; кадрове забезпечення; поліцейські комісії