Місце кінологічних підрозділів у структурі Національної поліції України та в системі Міністерства внутрішніх справ (Право і безпека, 2019)
Розглянуто історію кінологічної служби, приділено увагу її розвитку в системі Міністерства внутрішніх справ України, ретельно досліджено питання сучасного стану нормативно-правової бази діяльності кінологічних підрозділів у Національній поліції України. Висвітлено структуру Й особливості кінологічних підрозділів поліції, визначено напрямки розвитку їх юридичного забезпечення та вдосконалення роботи.
Keywords: кінологія; кінологічні підрозділи; Національна поліція України; Міністерство внутрішніх справ України