Особливості мотиваційного профілю особистості працівників поліції (Право і безпека, 2018)
На основі аналізу значної кількості вітчизняних і зарубіжних теоретико-наукових праць, в яких досліджено професійну мотивацію, сформульовано авторське визначення поняття мотиваційного профілю працівника Національної поліції. На підставі аналізу емпіричних даних і за допомогою методики діагностики мотиваційного профілю особистості Ш. Річі і П. Мартіна визначено основні особливості мотиваційних профілів працівників Національної поліції різних напрямів діяльності.
Keywords: мотивація; мотиваційний профіль особистості; Національна поліція України; потреби; працівник Національної поліції України