Професійна самореалізація правоохоронців на етапі фахової підготовки (Право і безпека, 2020)
Визначено ключові поняття, які сприяють відображенню сутності процесу професійної самореалізації працівників поліції. Розглянуто доцільність формування ціннісних регуляторів поведінки та мотиваційної сфери правоохоронців на етапі фахової підготовки, що сприятиме підвищенню ефективності їх професійної діяльності та самореалізації в сучасних умовах.
Keywords: працівник поліції; професійна самореалізація; самовизначення; мотиваційна сфера; ціннісно-смислова сфера