Громадські організації України в системі запобігання та протидії домашньому насильству (Право і безпека, 2020)
На підставі аналізу діяльності громадських організацій, які працюють у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, виокремлено напрямки та форми роботи, здійснено їх систематизацію. Збільшення ефективності роботи громадських організацій вбачається в посиленні їх співпраці не лише з державними структурами й органами місцевого самоврядування, але й з науковими та освітніми установами, а також у мережуванні громадських організацій задля досягнення поставлених цілей.
Keywords: домашнє насильство; громадська організація; запобігання та протидія домашньому насильству; державна політика