Огляд на стан сп’яніння: особливості правового регулювання та дотримання прав і свобод людини (Право і безпека, 2020)
Досліджено огляд на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, а також щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, як захід забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення та особливості правового регулювання його застосування під час документування адміністративних правопорушень, а також допустимість використання здобутих даних як доказів під час провадження у справах про адміністративні правопорушення.
Keywords: заходи забезпечення провадження; адміністративне правопорушення; огляд на стан сп’яніння; права і свободи людини