Адміністративно-правовий статус кінологічних підрозділів Національної поліції України: сутність і зміст (Право і безпека, 2020)
Досліджено наукові підходи до розуміння таких понять, як «правовий статус», «адміністративно-правовий статус», та «адміністративно-правовий статус кінологічних підрозділів Національної поліції України». З метою визначення адміністративно-правового статусу кінологічних підрозділів Національної поліції України виокремлено й охарактеризовано структурні елементи цього статусу.
Keywords: правовий статус; адміністративно-правовий статус; кінологічні підрозділи; завдання кінологічних підрозділів поліції; функції кінологічних підрозділів поліції; компетенція кінологічних підрозділів поліції