Характеристика показників блоку професійного становлення керівників системи МВС України (Право і безпека, 2021)
Розглянуто проблему професійного та особистісного становлення управлінської ланки сектору безпеки та оборони України. У порівняльному аналізі з працівниками, які не виконують управлінських функцій, подано результати емпіричного вивчення блоку професійного становлення професійного та особистісного становлення керівників системи МВС України. Представлено характеристику компонентів блоку професійного становлення (активність, поведінка, праця, спілкування) через показники професійного та особистісного становлення сучасного менеджера МВС.
Keywords: керівник; професійне та особистісне становлення; блок професійного становлення; активність; поведінка; праця; спілкування