Протидія диверсійним заходам щодо складів боєприпасів у контексті сучасної гібридної війни (Право і безпека, 2018)
Досліджено питання, що стосуються природи сучасної гібридної війни в Україні. Розглянуто диверсію як один зі способів ведення такої війни, проаналізовано диверсійні діяння, об’єктом яких є склади боєприпасів, що розміщені на території України. Надано пропозиції щодо вдосконалення та доопрацювання системи протидії таким диверсійним заходам.
Keywords: диверсія; військові об’єкти; гібридна війна; склади боєприпасів; національна безпека