Використання інформаційних технологій для прогнозування та діагностики психологічної травматизації військовослужбовців – учасників бойових дій (Право і безпека, 2018)
Подано принципи використання інформаційних технологій для прогнозування та діагностики бойової психологічної травматизації військовослужбовців. Наведено опис структури, методи використання та алгоритм роботи програмного комплексу «Бойова психологічна травматизація особистості», який був створений співробітниками науково-дослідного центру Національної академії Національної гвардії України.
Keywords: психологічна травматизація; бойові дії; військовослужбовець; Національна гвардія України; бойовий досвід; адаптація; поведінка; комплекс; структура баз даних; алгоритм