Управління юридичними ризиками в економічній сфері (Право і безпека, 2018)
Розглянуто низку питань про сутність управління юридичними ризиками в економічній сфері, визначено напрями аналізу наслідків юридичних ризиків у процесі здійснення економічної діяльності суб’єктами господарювання та ризиків для державного бюджету, які виникають від їх діяльності, а також розглянуто заходи впливу для подолання негативних наслідків юридичних ризиків.
Keywords: управління юридичними ризиками; аналіз юридичного ризику; оцінювання юридичного ризику; фіскальні ризики; економічна безпека; подолання наслідків юридичних ризиків