Адміністративно-правові інструменти взаємодії сервісних центрів МВС з іншими правоохоронними органами (Право і безпека, 2022)
Зосереджено увагу на розкритті змісту нової ідеології служіння сервісних центрів МВС і правоохоронних органів, спрямованої на забезпечення прав і свобод людини та громадянина, а також інтересів юридичних осіб під час надання якісних публічних послуг у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. На підставі аналізу наукових позицій учених досліджено терміни «адміністративно-правовий інструмент» і «взаємодія». З’ясовано зміст і основні форми взаємодії сервісних центрів МВС з іншими правоохоронними органами щодо надання якісних публічних послуг у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.
Keywords: адміністративно-правові інструменти; взаємодія; форми; методи; сервісні центри МВС; правоохоронні органи; публічні послуги.